| Велосипедный пробег. |
| fisik | Дата: Вторник, 15.04.2008, 14:02 | Сообщение # 31 |
 Генерал-майор
Награды: 0
Статус: Offline
| Quote (Petake) остався вопрос шо тепер копій наробити шоб на велопробіги давати ? Я думаю копій не треба, я завжди із собою на змагання оригінал беру, прид"являю в разі необхідності. Quote (Petake) організатори велопробігу Мир-Екологія-Здоровя ніяких таких справок нетребували. Дивно. Зазвичай просять просять щоб були (перестраховуються). Ато дасть хтось дубу у пробізі, потім з2ясують що в нього серце хворе було, можуть проблеми бути. Тому і вимагають.
Четыре колеса везут тело, а два душу!
|
| |
|
|
|
| Petake | Дата: Воскресенье, 11.05.2008, 21:36 | Сообщение # 32 |
 Лейтенант
| fisik, привіт відкатав міжнародній велопробіг Мир Екологія Здоровя за 11 днів проїхали 1530км + 1 день відпочинку , + 3 індивідуальних етапи 2 дні до велопробігу і останній дорога додому і того я за 14 днів 2201км + 1 день відпочинку , хотя цей відпочинок для фіз форми в плані відновлення і непотрібен , невідчував потреби в відпочинку але якшо запланували то так і було , і впринципі правильно. сьогодні знову відпочив і завтра знову планую тренування на 120км , такшо запланований велопробіг на 21 день з 2 днями відпочинку це повністю преодолиме навантаження , і навіть якшо комусь з учасників важко може стати то можна легко відсидітися за спинами більш підготовлених учасників , fisik, я чекаю такго пробігу , за ради гірських етапів ,але потрібно хоть 10 учасників на всю дистанцію знайти. Удачі! .
люблю велоспорт. сам катаюсь шоссе, тренерую марафоны.
|
| |
|
|
|
| SunOk | Дата: Воскресенье, 11.05.2008, 23:15 | Сообщение # 33 |
|
Рядовой
| Привет всем) Вот я и зарегистрировался у тебя на сайте Я поеду(по крайней мере расчитываю на это), вот приобрел себе вело-друга, теперь буду тренероватся, но если чесно пока расчитываю на пять стартовых этапов, а там как говорится по обстоятельствам
|
| |
|
|
|
| fisik | Дата: Вторник, 13.05.2008, 16:12 | Сообщение # 34 |
 Генерал-майор
| Quote (Petake) завтра знову планую тренування на 120км Как прошла тренировка? Я вчера тоже 120 км проехал по довольно холмистой местности с парой довольно тяжких подъёмов, в конце себя не очень чувствовал. Какая, кстати была средняя скорость пробега?
|
| |
|
|
|
| Petake | Дата: Вторник, 13.05.2008, 19:22 | Сообщение # 35 |
 Лейтенант
| fisik, швидкість була різна від 27км\ч протів вітру і дощу і до 34км\ч а сумарна на 1530км получилась 30.3км\ч. моя треніровка получилась неповноцінной , в мене травма коліна , і не від ушиба а так непонятно чого але віддає іноді при нагрузці як укол , в клубі був підозрюю шо застудив нерв і порадили гріти і масажувати , при хотьбі неболить , болить при довгому сидінні на стільці при зігнутій нозі і коли педалюю то в положені зігнутої ноги коли педаль піднімаєця в верхню точку , а стоя їду без болі . того проїхав 120км за 4 часа при 30км\ч на пульсі 133уд\хв . звіци вивод шо форму набрав але коліно правої ноги недає попрацювати . вся треніровка прошла тіки з 1 фляжкой в 800гр води, без хавки. ну погода нежарка щас . на серпень дасть Бог буду готовий.
|
| |
|
|
|
| fisik | Дата: Среда, 14.05.2008, 09:32 | Сообщение # 36 |
 Генерал-майор
| !!! Ну ты даёшь!! Я сторонник того что питаться надо, зачем себя насилывать? Хотя если организм не требует...
|
| |
|
|
|
| fisik | Дата: Среда, 14.05.2008, 09:37 | Сообщение # 37 |
 Генерал-майор
| Quote (Petake) постараюсь в кращому виді все оформить. Ну так как, отчёт о пробеге напишешь? Фоты есть? Выложим в разделе туризм.
|
| |
|
|
|
| Petake | Дата: Суббота, 24.05.2008, 09:28 | Сообщение # 38 |
 Лейтенант
| я думаю це не туризм , і фоток у мене нема я без фотіка їздив і там особо непофотографуєш , але фотік був у Дніпровця надіюсь на ВелоДнєпрі напишуть шось похоже на отчот , там фотки робив водій машини супроводу , то фоток завалісь , а отчот по цифрам я ітак написав , чи тебе організація цікавить ? якшо да то могу по асі все розказать 252440990. касатєльно пітанія під час тренувань то я теж стараюсь їсти але не до 120км а більше . обично таке катаю тіки на воді. Добавлено (24.05.2008, 09:28) --------------------------------------------- хочиця таке предложеніє зробити, хтілосяб проїхати чим побільше перевалів і можна поміняти маршрут по карпатах 7й Львів-Трускавець-Стрій 123км -------------Львів-Турка 125км 8й Стрій-Вишк пер-Синевір 125км -------------Турка-Ужокськ пер889м-Поляна 130км 9й Синевір-Іршова-Хуст 137км -----------------Поляна-Ниж Ворота пер839м-Стрій 120км 10й Хуст-Кобилец-Рахів 110км -----------------Стрій-Синевір-Хуст 170км незнаю нащот перевалів 11й Рахів-Яремча-І Франк 162км ---------------Хуст-Тячев-Рахів(110км рівнина)-Яблун пер931м-Яремча 190км 12й І Франк-Колом-Чернівці 135км -------------Яремча-Коломия-Чернівці 120км добавляєця порядка 65км , етап в 190км нестрашний таяк там 110 рівнини з добрим покриттям , і 3 перевали думаю тоже буде класно проїхати . Я предлагаю ці зміни на обговорювання між бажаючими їхати а тіки потім шось міняти. Ше мона булоб перемістити день відпочинку Львів гарне місто як для відпочинку але відпочинок в горах наприклад Турка чи Поляна бувби корисніший.
Сообщение отредактировал Petake - Суббота, 24.05.2008, 09:29 |
| |
|
|
|
| fisik | Дата: Суббота, 24.05.2008, 11:55 | Сообщение # 39 |
 Генерал-майор
| Quote (Petake) хочиця таке предложеніє зробити, хтілосяб проїхати чим побільше перевалів і можна поміняти маршрут по карпатах Propozutsija slywna, treba obmirkyvatu poslyxatu ljydej. Ja majy dekilko zayvagen. Mu vtra4aemo dva najvuw4ux perevala (bilwe 1000) na etapi 10й Хуст-Кобилец-Рахів 110км tsej etap vzagali vagkuj tam e zry4ne kolo i xto zabagae moge we 50 po perevalax dodatu. faktu4no mu zamist dvox syper (dlja Ukrajinu) perevaliv v odun den xo4emo projixatu dva povegwe i v dva. Dore4i tu ne v kyrsi ja spravu iz dorogamu tyt - Поляна-Ниж Ворота пер839м-Стрій 120км. Z vido4unkom tyt e dva momentu. 1. Meduku ne rekomendyjyt robutu vidpo4unok mig vagkumu etapamu (zaplanovano dinami4na pererva na bilw-menw prostomy etapi 9й Синевір-Іршова-Хуст 137км ), 2. Sponsoru zaraz jak prujidy zaplanivani dvi zystry4i, xto platut toj i myzuky zamovljae. Vzagali ja pruxilnuk maksumalno skladnogo marwryty po Ykrajini, i jakwo byde mogluvist to mogna i v Krum v dryguj den vidpo4unky perejixat, ale tse growi.
|
| |
|
|
|
| Petake | Дата: Воскресенье, 25.05.2008, 00:44 | Сообщение # 40 |
 Лейтенант
| Поляна-Ниж Ворота пер839м-Стрій 120км - 2роки тому покриття було майже ідеальне. Mu vtra4aemo dva najvuw4ux perevala (bilwe 1000) na etapi 10й Хуст-Кобилец-Рахів 110км tsej etap vzagali vagkuj tam e zry4ne kolo i xto zabagae moge we 50 po perevalax dodatu. можна оставити 10й Хуст-Кобилец-Рахів 110км -----------------Стрій-Синевір-Хуст 170км незнаю нащот перевалів 11й Рахів-Яремча-І Франк 162км ---------------Хуст-Кобилец-Рахів 110км пер за 1000м. 12й І Франк-Колом-Чернівці 135км -------------Рахів-Яблун пер931м-Яремча-Коломия 130км відпочинок 13й Чернівці-Кам.Подольский83км----------------Коломия-Чернівці-Кам.Подольский165км ось шо получилось . як такий варіант. ну хотя як для такого фатана як Я то підійде любий варіант але перевали то святе. а касатєльно Криму то шо там їздити ? там проводиця Кримска роза 236км от і всі Кримські перевали і гори , там кілометражу нема. хотя тоже порадуюсь проїхати Ангарський пер. і серпантини от Алушти до Судака. хотя раді 140км туда їхати автобусом я недуже хочу нелюблю ці переїзди в автобусах . А УЧАСНИКАМ МАЙБУТНІМ ХОЧУ СКАЗАТИ ШОБ НЕБОЯЛИСЬ КІЛОМЕТРАЖУ ВЕЛИКОГО ЯКШО КОМУ ВАЖКО ЗАВЖДИ МОНА БУДЕ ПОСИДІТИ НА КОЛЕСІ , БУДЕМО ПРАЦЮВАТИ ПО САМОЧУСТВІЮ. Я вже пишу на правах учасника на всю дистанцію.
|
| |
|
|
|
| SunOk | Дата: Воскресенье, 25.05.2008, 20:06 | Сообщение # 41 |
|
Рядовой
| Ух, тренеруюсь помаленьку, канеш результаты смешные, но главное работа над собой, надеюсь буду потехоньку набираь форму, очень большое желание проехатся с вами, хотя может и утопичное, но нос вещать не собираюсь, работать и работать, а вот так ради любапитства, на какой скорости(км/час), и какую передачу раскручиваете, на "горе" приблезительно - 1км протяжоностью, с уклоном 6-8%?
|
| |
|
|
|
| Petake | Дата: Воскресенье, 01.06.2008, 23:24 | Сообщение # 42 |
 Лейтенант
| 6-8% це уже крутяк і тут смотря на скіки свіжим будеш , но так в средньом 20-25км\ч можна і на 53-23 або і 53-21 лічно я рідко ставлю 39 спереду , хібашо коли за 10% або мені вже невмоготу. SunOk, ти краще проглянь етапи і скажи шось шо дого. а шо до тренувань то якшо 100км за 3 години будеш катать цього вполнє вистачить або 150км за 5 годин
Добавлено (01.06.2008, 23:24) --------------------------------------------- мало дискусій і ідей , коли ми почнемо інтенсивно обговорювати 21 денний велопробіг , хочиця якогось руху.
|
| |
|
|
|
| fisik | Дата: Понедельник, 02.06.2008, 22:32 | Сообщение # 43 |
 Генерал-майор
| Quote (Petake) мало дискусій і ідей , коли ми почнемо інтенсивно обговорювати 21 денний велопробіг , хочиця якогось руху. Пропоную тему для дискусії. Єтап - Ровно- Львів. Трасса дуже вузька і рух насичений, та щей довгий етап, проїхати важко. Думаю може його на два поділити і поїхати не головною дорогою а обїзними шляхами? Може хто їздив там? Будуть якісь пропозиції?
|
| |
|
|
|
| Petake | Дата: Четверг, 05.06.2008, 21:33 | Сообщение # 44 |
 Лейтенант
| без питань . пропозиції будуть це етап даже дуже зручний , і нетакий довгий всього 200км з яких від Бродів до Львова це 100км 4х полоска з ідеальним покриттям зробленим італійцями , вони там і далі продовжують такшо за ці 2 місяці ше пару десятків км поновлять думаю шо будуть ремонтувати аж до Ровно . я катаю з Ровно на Дубно це перших 40км цього етапу і скажу шо з 40 тіки з 10км поганої і вузької дороги а в основном 4х полоска. такшо ненада нічо міняти етап дуже хароший , на даний момент це мічта проїхати по дорозі зробленій Італійцями. Пока жду коли буде клич для реєстрації доречі можна розмістити клич на форумах як ВелоКиїв , Вінниця Одеса Днєпр для підбору учасників. Добавлено (05.06.2008, 21:33) --------------------------------------------- пропонував велолюбителям на горніках перекваліфіцироватись в шосери для велопробігу . Говорю велопробіг з повним забеспеченнням і ночовка і харчі . 21 день 3000км ( для мене лучшого непридумаєш ) а вони роблячи глазіща з здивуванням 3000км? це ужас і за даром .даже шоб платили то незмоглиб . отака от реакція у людей . а я уже жду просто за ради випробовування своїх сил . хотя ніграма сумніву нема шо проїду . коліно востановилось і кручу вполнє комфортно сьогодні 63.95км за 1ч59хв40сек 32.0км\ч при пульсі 143уд\хв таяк нежарко то випив за триньку 0.5 води
Сообщение отредактировал Petake - Вторник, 03.06.2008, 22:28 |
| |
|
|
|
| fisik | Дата: Пятница, 06.06.2008, 10:30 | Сообщение # 45 |
 Генерал-майор
| Quote (Petake) можна розмістити клич на форумах як ВелоКиїв , Вінниця Одеса Днєпр для підбору учасників Розмістимо обовязково. В понеділок-вівторок зустрінусь із спонсорами с питання фінансування. Бо перше що питають люди перед реєстрацією це - хто і як буде забеспечувати фінансові витрати. Як тільки в цьому питанні буде ясність почнемо реєстрацію. С приводу Рівно-Львів. Добре, якщо так то проблем нема. Просто місяць тому подивився цей етап із вікна автобуса і деякі ділянку видалися дуже незручними.
|
| |
|
|