| Велосипедный пробег. |
| fisik | Дата: Суббота, 01.03.2008, 18:57 | Сообщение # 1 |
 Генерал-майор
Награды: 0
Статус: Offline
| Если вы желаете прокатиться по территории Украины на шоссейном велике оставляйте здесь свои сообщения. Предложения и пожелания тоже сюда. Приглашаем к сотрудничеству всех!
Четыре колеса везут тело, а два душу!
|
| |
|
|
|
| katapulta | Дата: Четверг, 13.03.2008, 22:05 | Сообщение # 2 |
 Рядовой
| Мрію про таке А на кросовому (гібриді) можна? Він розвиває досить високу швидкість. Це велоестафета "Спорт для всіх" ?
Rock Machine Crossride 500
|
| |
|
|
|
| fisik | Дата: Пятница, 14.03.2008, 13:26 | Сообщение # 3 |
 Генерал-майор
| Quote (katapulta) Мрію про таке А на кросовому (гібриді) можна? Він розвиває досить високу швидкість. Це велоестафета "Спорт для всіх" ? Проект про такий пробіг в мене вже давно готов. От скоро напишу саттю на сайті. Орієнтовні варіанти маршруту теж вже є. Є два варіанта 10 днів (один день відпочинку), або 21 день. Всім хто бажає прийняти учась із задоволенням скину матеріали на мило.
|
| |
|
|
|
| Petake | Дата: Среда, 26.03.2008, 23:13 | Сообщение # 4 |
 Лейтенант
| цікаво, цікаво ? Petake@email.uaДобавлено (26.03.2008, 23:13) --------------------------------------------- дякую маршрути отримав . купа питань є . декілька поставлю зразу 1- чому август? 2- чому дистанції є менше 100км ? всетаки для групи шосерів це 3 години їзди . 3- як будуть проводитись поправки в маршрут і чи вони вобше можливі? 4- ну і фінансова сторона цікава . ???
люблю велоспорт. сам катаюсь шоссе, тренерую марафоны.
|
| |
|
|
|
| fisik | Дата: Суббота, 29.03.2008, 20:11 | Сообщение # 5 |
 Генерал-майор
| Quote (Petake) 1- чому август? 2- чому дистанції є менше 100км ? всетаки для групи шосерів це 3 години їзди . 3- як будуть проводитись поправки в маршрут і чи вони вобше можливі? 4- ну і фінансова сторона цікава . ??? 1. Август з декількох причин. а) Серед тих хто планує брати участь є декілька студентів, тому або август або липень. б) В липні як правило дуже спекотно. в) Основна маса тих хто бере участь - харків'яни, а на початку серпня в Харкові шоссейна гонка "Золоті колеса", багато людей відмовляться їхати через підготовку до гонки. 2. А Вам замало дистанції?? Я думаю що ті хто їхатиме повни довжину на третьому тижні, саме на ньому відстані менші, будуть, м'яко кажучі не в тонусі. 3-4. Маршрут скаладався з урахуванням декількох факторів. а) Проїхати найбільшу кількість регіонів України. б) По можливості планувалися такі місця для ночьовки, щоб можна було заздалегідь домовитися про житло та харчування. в) Зміни звмчайно можливі, тому ми і починаємо підготовку зараз. г) На сьгодньошній день ведемо пошук спонсорів, із машиною супроводу проблему вирішили, як і проблеми із ночьовками в деяких містах. Якщо у Вас є можлтвість допомогти в організації - будемо дуже раді. д) Якщо маєте пропозиції з приводу змін у маршруті пишіть із вказанням аргуменів - з радісттю розглянемо. До речі, який із двох варіантів Вам більш до вподоби? Я особисто обираю другий, але він дорожчий (при наймі для Харків'ян).
|
| |
|
|
|
| katapulta | Дата: Суббота, 29.03.2008, 23:16 | Сообщение # 6 |
 Рядовой
| Quote (fisik) Є два варіанта 10 днів (один день відпочинку), або 21 день 21 день!? Ви що, профі такий турдефранс по Україні влаштовувати? Мені здається що це буде багатоденка на "ізнос" а не велопробіг. У вас є позитивний досвід проведення подібного масштабного велопробігу ?
|
| |
|
|
|
| fisik | Дата: Воскресенье, 30.03.2008, 09:16 | Сообщение # 7 |
 Генерал-майор
| Quote (katapulta) Мені здається що це буде багатоденка на "ізнос" а не велопробіг. Цілком згоден!! Тому в програмі декілька етапів менше 100 кілометрів. І по-друге, я думаю мало хто забажає їхати 21 день. Всі бажаючи можуть проїхати частину пробігу, наприклад 10 днів. Ну, а хто бажає поборотися за життя - будь ласка! katapulta, я вам на мило відправлю програму, може захочете приєднатися? Якійсь досвід маємо, їздили 10 днів по сходу України.
|
| |
|
|
|
| katapulta | Дата: Воскресенье, 30.03.2008, 13:35 | Сообщение # 8 |
 Рядовой
| То все ж таки будете 20 днів мучитись? Quote може захочете приєднатися? Звичайно хочеться приєднатись на окремі етапи якщо вийде. Як знайдуться спонсори, то буде відповідна велоформа із спонсорськими логотипами? Классно було б
|
| |
|
|
|
| fisik | Дата: Воскресенье, 30.03.2008, 18:26 | Сообщение # 9 |
 Генерал-майор
| katapulta, а ти з якого регіону, і де плануєш проїхати?
|
| |
|
|
|
| katapulta | Дата: Понедельник, 31.03.2008, 13:25 | Сообщение # 10 |
 Рядовой
| з Черкаської обл., м.Золотоноша Можливо західним, можливо центральним - не можу точно планувати на таку далеку дату. В тебе є ICQ ?
|
| |
|
|
|
| Petake | Дата: Вторник, 01.04.2008, 22:43 | Сообщение # 11 |
 Лейтенант
| Шо можу написати по велопробігу . Допомогти найти спонсорів я немаю можливості , всетаки Харків не Нетішин в якому 37тис населення і 3 шосера , на 28.04 подав заявку на велопробіг http://www.velosprint.kiev.ua/ru/news/1/53.html вот інфо по велопробігу який я планую проїхати напевно буде мій найбільший вело-опит , До цього їздив 3 роки підряд велопробіг " Спорт для всіх" до дня фізкультури з 31.08 по 9.09 і по максимуму за 11днів накатував 1920км скажу чесно був непроти ше їхати. далі шо до вашого пробігу якшо проблема з спонсором вирішиця і 1 людина вам буде не в убиток , я согласивсяби на весь маршрут таяк просто мрію проїхати рівноцінну дистанцію ТдФ , 1й-2й маршрут всерівно , мені головне навіть не це а суть шоб було куда їхати . Приїхати у Харків зможу . але є і 2й варіант таяк маршрут проходить двічі близько мого міста я можу приєднатися на 5м етапі Житомир-Рівне на виїзді з Новоград-Волинского і проїхати з вами до 14 етапу Камянець-Подольський - Хмельницький це підходить для двох маршрутів. Жду рішення організаторів ..
|
| |
|
|
|
| fisik | Дата: Среда, 02.04.2008, 11:19 | Сообщение # 12 |
 Генерал-майор
| Як ільки буде ясність із фінвнсуваннямя Вам повідомлю на мило і ми про все домовимось. До речі в Вашому місті жеве мій добрий знайомий, шахіст Андрій Іванов, може знаєш?
|
| |
|
|
|
| Petake | Дата: Среда, 02.04.2008, 21:54 | Сообщение # 13 |
 Лейтенант
| По фіо незнаю а так може бачились , тому що я теж шахіст в якого бували виграші у 2го розрядників . ну в мене тоже були навики порядка 2го розряду, і доречі по нормативам велоспорту теж тягну на 2й дорослий .
|
| |
|
|
|
| Patriot_ua | Дата: Суббота, 05.04.2008, 14:29 | Сообщение # 14 |
 Рядовой
| Привіт всім! Я тільки ЗА. В принципі я сам вже почав думати про пробіг по Україні, приблизний маршрут Київ-Рівне-Львів-Ужгород-Чернівці-Кишенів-Одеса-Херсон-Сімферополь-(круг по Криму)-Запоріжжя-Черкаси-Київ. Але тут вже готовий...Маршрут мене влаштовує! Quote (Petake) на 28.04 подав заявку на велопробіг але ось дата мене не влаштовує, я студент. Зможу тільки у липні серпні... monkey-i@rambler.ru
|
| |
|
|
|
| Petake | Дата: Суббота, 05.04.2008, 23:06 | Сообщение # 15 |
 Лейтенант
| fisik, записуйте Patriot_ua, в кандитати на повний маршрут Patriot_ua, 28.04 я їду велопробіг на 14 днів а не на 21 день . ше все попереду в тебе.
|
| |
|
|