| Многодневные гонки. |
| Petake | Дата: Четверг, 22.05.2008, 20:21 | Сообщение # 16 |
 Лейтенант
Награды: 0
Статус: Offline
| очі розбігаюця коли дивлюсь на ген таблицю від кількості петендентів на лідерство в доломітах , від Курдюкова чути шо Сімоні там цар і Бог , але бачу Клоден в чудовій формі, от так би і все поставив на нього. для Пьєполі потрібно відійти від важкого падіня , хоть і говорилось шо ци 2 дні невистачить але думаю все буде гаразд і ше покатає Пьєполі і Ріко і всіх остальних . кароче всі поняли за кого я болію , де це форму соньєр знайти ?!
люблю велоспорт. сам катаюсь шоссе, тренерую марафоны.
|
| |
|
|
|
| fisik | Дата: Четверг, 22.05.2008, 20:28 | Сообщение # 17 |
 Генерал-майор
| Simoni to tsar, ale davno vin wos ne vugravav na Giro. Zdaetsja Ricco dijno gotovuj, xo4a we dyge moloduj. Wos meni di Luca ne podobaetsa, jak to vin nervye. formy sonjer mogy poduvutus v Nime44uni, pravda tyt dorogo - des pid 150 Euro stane. A os na tyri Katalonii Popovu4 sjogodni troxu prosynyvsa vpered - teper 18.
Четыре колеса везут тело, а два душу!
|
| |
|
|
|
| Petake | Дата: Четверг, 22.05.2008, 22:30 | Сообщение # 18 |
 Лейтенант
| нє 150евро то мені дорого . да Ділука нервує часом це видно але думаю шо їму просто надоїли ці попутчики в генералі а після розділки стало ясно шо потрібно відігравати , думаю перший атакующий буде саме Ділука
|
| |
|
|
|
| fisik | Дата: Четверг, 22.05.2008, 22:56 | Сообщение # 19 |
 Генерал-майор
| Quote (Petake) перший атакующий буде саме Ділука Zgoden! Nagal y sybboty nepoba4y
|
| |
|
|
|
| Petake | Дата: Воскресенье, 25.05.2008, 01:01 | Сообщение # 20 |
 Лейтенант
| Перфекто етапо! а астанінські лідери всетаки здали таким молодцям як Мєньшов , завтра ще більш цікаво на жаль трансляція буде тіки останніх км. якихось півтори години . жду завтра роздачі від свого кумирчика Пьєполі
|
| |
|
|
|
| SunOk | Дата: Воскресенье, 25.05.2008, 20:01 | Сообщение # 21 |
|
Рядовой
| Да, читая текстувою трансляцию в захлеб, это не этап а сказка, верил что Меньшов, сбросит всех своих конкурентов, не плохо начал, но видимо ноги "забились", Контадор, как-то тяжело по тексту по крайней мере ехалось, хотя как тяжело если 6-м приехал. Селла, это феномен какой то, такие два этапа и такая восхитительная работа, что могу сказать Браво! Жаль мне что Брук не смог темп поддержать хоть и на финеше 8-ой, но видно потанцеал неплох, вот кто на Туре может тащить Эванса и Попо, думается он себя на разделке покажет... Petake Жаль Пьеполли, сошол не везло ему последние этапы, сочуствую потере любимого гонщика
|
| |
|
|
|
| Petake | Дата: Воскресенье, 25.05.2008, 23:15 | Сообщение # 22 |
 Лейтенант
| SunOk, а мені як шкода , я сам просто хочу взять реванш за Пьєполі . просто незнаю чо я до нього відношусь як до головного кумира . але це так. а етап №15 я дивився останніх 40км це передостанній підйом спуск і знову підйом . Селла феномен ше той , а команда "навігаре" ці їхні гірняки це тоже шось неймовірне от би Мєньшову хоть двох позичити , ато бідний саменький всі 40км і нікого з Рабобанка , а як вміють інтригу тримати в горах це просто захоплює . я засікав останній підйом то 10км Селла проїхав за 33хв а Ріко можливо на 1 хв скоріше швидкість у них до 20км\ч середня , тільки середній % останніх 10км незнаю, нажаль.
|
| |
|
|
|
| fisik | Дата: Понедельник, 26.05.2008, 12:19 | Сообщение # 23 |
 Генерал-майор
| Щастить вам хлопці! Я взагалі нічого не бачив ось профиль останьго підйому докладно!
|
| |
|
|
|
| Petake | Дата: Понедельник, 26.05.2008, 21:42 | Сообщение # 24 |
 Лейтенант
| Я в ауті от такого, під 10% , ох і гори . хотілося самому таку проїхати , але незнаю на скіки я харашо їду в гору , але те шо я люблю їхати в гору це факт. а розділка в гору яка , fisik, кинь профіль розділки хочиця зрівняти шо важче , думаю шо сьогоднішня бо швидкість така сама але їдуть то на свіжу ногу. Я коли дивився то вже почав подумувати шо Контадор виграє але і він програв і тіки 4й , Ріко всього на 8 сек відстав а от Сімоні страрічок ше оказалось на шось здатний і заняв почесне 3є місце і заробив в генералі аж -5сек Браво! А герой етапу канєшно Пеліцо ну і Селла канєшно.
|
| |
|
|
|
| fisik | Дата: Вторник, 27.05.2008, 08:27 | Сообщение # 25 |
 Генерал-майор
| Завтра буду вдома профіль розділки дам. Ти правий, він був поважче.
|
| |
|
|
|
| Petake | Дата: Среда, 28.05.2008, 18:20 | Сообщение # 26 |
 Лейтенант
| розділка це вже 16 етап. кстаті сама цікава розділка з тіх які дивився на ТДФ Вуельта Джиро .
|
| |
|
|
|
| fisik | Дата: Среда, 28.05.2008, 22:41 | Сообщение # 27 |
 Генерал-майор
| Профиль 16-го выложил в статье о 16!
|
| |
|
|
|
| Petake | Дата: Четверг, 29.05.2008, 21:42 | Сообщение # 28 |
 Лейтенант
| да сьогодні оказався гарний сюжет етапу , Фогт реально сильний . а я як назло затримався на роботі до 19-00 і невстиг на перегляд Джиро.
|
| |
|
|
|
| fisik | Дата: Суббота, 31.05.2008, 09:27 | Сообщение # 29 |
 Генерал-майор
| Уплотнились результаты перед предпоследним этапом. Интрига. Но у меня такое ощущение что Контадор не отдаст.
|
| |
|
|
|
| Petake | Дата: Воскресенье, 01.06.2008, 22:54 | Сообщение # 30 |
 Лейтенант
| Контадор найсильніший гонщик він це доказав , і як мені показалось на всій Джиро у нього не на одному етапі небуло надхнення іти в атаку , ніякої агресії (спортивної) . а от і Рікко і Ділука і Сімоні і Пеліцоті каждий як мінімум раз пробував розібратись з лідерами але переміг Контадоре як в пісні Висоцкого "мне поднял руку рефери , которой я небил." а от на ТдФ Астану так і непускають ? чи може вже починають передумувати?
|
| |
|
|